Caută
Close this search box.

Dragnea n-a vorbit despre iubita sa la Congresul PSD pentru că «avea doar partidul în suflet»

După ce binomul Dragnea-Dăncilă s-a instalat oficial la conducerea partidului și, totodată, a României, liderul PSD a fost întrebat dacă are de făcut şi un anunţ legat de iubita sa, prezentă la Congresul PSD.”Astăzi nu… Am partidul în suflet”, a spus Dragnea.

”Astăzi, nu! Cât de curând.. cât de curând! La Congres vreți să fac? Ce naiba? Am partidul în suflet, dar nu vreau să-l bag și în familie”, a declarat Liviu Dragnea ”, citat de EVZ.

Iubita lui Liviu Dragnea, Irina Alexandra Tănase, a fost prezentă la Congresul extraordinar al PSD de sâmbătă. Ea a stat, la Sala Palatului, în primul rând, între Viorica Dăncilă şi Gabriela Firea.

Sursa foto: Antena3

Irina Tănase și-a afișat un inel cu diamant, pe care cu siguranță nu l-a ratat nimeni. Cei doi au plecat împreună de la Congres și s-au îmbrățișat, conform Antena3.

Contestestatari au fost indepărtaţi

Binomul Liviu Dragnea-Viorica Dăncilă s-a instalat ieri, oficial, la conducerea partidului, după Congresul PSD, și, totodată, României. Contestestatarii au fost indepărtaţi, iar Marian Neacșu, revalidat în funcţia de secretar general.

Cel din urmă a rămas celebru după ce, la Herculane, a făcut un „rechizitoriu” „statului paralel și ilegitim” sintagmă foarte dragă lui Dragnea, care însă nici până în prezent nu a definit-o.

Acum, Dragnea, liderul suprem, mai are alături opt vicepreședinți bărbați, de-a stânga, și alte opt femei, tot vicepreşedinţi, de-a dreapta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri