Caută
Close this search box.

Dragnea neagă evidenţa: E o minciună că vrea să scape de pesediştii cu care a intrat în conflict

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, susţine că ar fi o minciună faptul că acest congres al PSD din 10 martie este organizat doar pentru a primi funcţii cei care îi sunt apropiaţi lui şi a fi îndepărtaţi cei care-l critică.

În legătură cu afirmaţiile unor lideri PSD care nu au cuvinte de laudă pentru actuala conducere, Dragnea spune că şi ei fac parte din ea şi că „toată lumea vorbeşte peste tot, este o întrecere foarte dură în declaraţii”.

Liderul PSD afirmă că este o minciună faptul că el ar organiza Congresul doar pentru a „scăpa” de membii PSD cu care este în conflict.

„Nu, este o minciună, dar eu m-am hotărât să vorbesc mai multe după Congres, pentru că nu vreau să influenţez votul şi nu vreau să mă acuze cineva că am spus unele lucruri care ar putea afecta şansa la alegeri, dar partea principală la Congres va fi prima parte, când vor fi prezentate câteva documente şi supuse aprobării”, a declarat Liviu Dragnea, citat de News.ro.

Întrebat dacă el va avea ultimul cuvânt în ceea ce priveşte candidaţii la Congres, acesta a spus: „Ultimul cuvând îl va avea CEx”.

Întrebat despre declaraţiile membrilor PSD care critică întreaga conducere, Liviu Dragnea a spus că aceştia fac parte din conducere.

„Cine este epurat?”

„Întregii conduceri din care fac parte şi ei. Iertaţi-mă, toate deciziile au fost luate împreună, cine e epurat? În ceea ce priveşte punctele de vedere, toată lumea vorbeşte peste tot. Este o întrecere foarte dură în declaraţii”, a spus el.
Liderul PSD a spus că nu ştie cât de bine le face „acest scandal exagerat” celor din partid care critică deciziile luate de conducere, afirmând că ar trebui să se gândească la binele PSD de care zic tot ei că sunt “foarte preocupaţi”

„Dacă mi-aduc aminte, tot dumnealor susţineau şi susţin în continuare ideea de democraţie internă. Unul dintre principiile fundamentale este votul. În Comitetul Executiv s-a aprobat printr-un vot covârşitor această decizie. Eu le spun foarte simplu, neştiind ce au depus, dacă au depus şi pentru ce au depus, ce funcţii, că în Comitetul Executiv de mâine se aprobă orice dosar de candidatură sau se respinge, pentru că asta este procedura utilizată de acest partid. Nu ştiu cât de bine le face lor acest scandal exagerat, dar cred că ar fi bine să se gândească şi la partidul de care zic că sunt foarte preocupaţi”, a afirmat Dragnea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri