După ce a fot audiat de judecători în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului – DGASPC Teleorman, Liviu Dragnea, liderul PSD, nu a dat prea multe declaraţii la ieșirea de la ICCJ.

Dragna a spus că este obosit, după patru ore de audieri, dând răspunsuri evazive juraliştilor, ușor ironice.

Liderul PSD suţine că nu este supărat pe decizia fostei sale soţi, Bombonica Prodana, de care nu a fost informat în prealabil, de a plăti prejudiciul în dosarul în care este judecată alături de Dragnea.

În ceea ce privește prezența masivă a jandarmilor, el a aruncat pisica în curtea lui Carmen Dan, declarând că nu el a solicitat-o și i-a îndemnat pe jurnaliști să întrebe la Interne.

„M-am săturat eu de mine, dar voi?” le-a spus Liviu Dragnea ziariștilor, în încercarea de a-i descuraja să continue tirul întrebărilor, conform Digi24.

„Erați D-zeu în Teleorman?” a fost întrebat Liviu Dragnea, referire la o declarație a unui martor în proces. „Nu vedeți că sunt un om normal?” a replicat el.

„Sunt obosit rău. Voi nu ați obosit?”, le-a mai spus Liviu Dragnea reporterilor.

„Stau cu judecătorii de ani de zile. Nu trebuie să îmi dovedesc eu nevinovăția”, a mai declarat el, întrebat dacă a fost convingător la proces.

A fost întrebat, din nou, și despre presupusa casă din Brazilia: „Nu am nicio casă în Brazilia. Nici afaceri, nici conturi, nici investiții. Nu există nicio anchetă în desfășurare în Brazilia”, a declarat șeful Camerei Deputaților.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here