Caută
Close this search box.

Drama Amaliei Năstase şi a copiilor acesteia. Apel disperat pe facebook

De trei zile, Amalia Năstase, fosta soție a tenismenului Ilie Năstase, nu a mai avut liniște în casă. Cățelul familiei a dispărut în condiții suspecte iar cei trei copii ai Amaliei au plâns încontinuu. Soarele a răsărit din nou însă pe strada ei, pentru că patrupedul a fost găsit. Noroc cu prietenii de pe rețeaua de socializare, care au dat sfoară în țară despre drama familiei.

”A disparut catelul nostru, Lola ? Va rog sa ne ajutati sa o gasim. E mai mare decat era in poze, dar poate cineva o recunoaste. Era in cusca ei pe la 9.30 aseara si de dimineata a disparut. Poarta curtii era incuiata, dar banuiesc ca a sarit cineva gardul si a luat-o sau nu stiu ce sa spun… stam pe langa Taverna Sarbului. Daca puteti sa dati share, poate o gasim pe Lola dupa care plang de azi-dimineata copiii. Este vaccinata, are cip, e castrata, e maidaneza. Oferim recompensa oricui o aduce.” a scris Amalia Năstase pe Facebook, acum trei zile. Fosta soție a lui Ilie a postat și poză cu cățelușa.

S-a găsit căţelul

Iată însă că apelul de suflet al Amaliei Năstase a avut ecou, pentru că persoane cu suflet au găsit-o și i-au înapoiat-o. ”UPDATE: A fost gasita!!! Va multumesc din suflet, tuturor, pentru implicare!!! Lola e din nou acasa, langa copiii care o iubesc!!! ❤❤❤❤❤” a scris, recunoscătoare, Amalia Năstase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri