Caută
Close this search box.

După ce Dacian Cioloş şi-a lansat partidul, Platforma Împreună îl acuză de plagiat

mişcarea românia împreună

Platforma Împreună, din care fac parte mai multe organizaţii civice, acuză de plagiat partidul ”Mişcarea România Împreună” (RO+), a cărui înfiinţare a fost anunţată de Dacian Cioloş, denunţând ”confiscarea denumirii”.

Reprezentanţii acestei platforme, care a fost lansată în 2107, solicită ”încetarea imediată a folosirii denumirii”, anunţând că vor uza de toate căile legale pentru a opri utilizarea acesteia.

Platforma Împreună susţine ”nu a avut şi nu are nicio legătură cu Dacian Cioloş ori cu mişcarea politică a acestuia”.

Platforma civică pentru drepturi și libertăți ÎMPREUNĂ este cea mai mare și profundă formă de unitate a societății civile din România compusă din peste 1000 de ong – uri și persoane fizice, intelectuali din tot spațiul românesc, reuniți pentru prima dată, într-un număr așa copleșitor în istoria recentă a României. Ea nu a avut și nu are nicio legătură cu Dacian Cioloș ori cu mișcarea acestuia, arată reprezentanţii platformei.

Fostul premier Dacian Cioloş a anunţat vineri, într-o conferinţă de presă, că a depus la tribunal actele pentru înfiinţarea partidului “Mişcarea România Împreună” (RO+), desprins din platforma civică România 100.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri