Caută
Close this search box.

După succesul lui Iphon X, marii producători se înghesuie să copieze celebrul smartphone cu breton. Ce modele se lansează luna aceasta

Ce telefoane cu notch (breton) sunt lansate in martie 2018? Este o intrebare la care nimeni nu se gandea acum un an de zile. Si cred ca nimeni nu se gandea nici la putin timp dupa ce Apple a lansat modelul iPhone X, in luna septembrie 2017 mai exact.

Insa, contrar asteptarilor, multi producatori au copiat rapid acest design si nu sunt putini. Si nu ne referim neaparat la firmele mici din China de la care asteptam clone de iPhone X, ne gandim la Oukitel, Leagoo, UmiDigi, etc.

Mai grav este faptul ca nume mari au adoptat acest stil de display, daca va uitati la telefoanele recente lansate de Asus, veti vedea un display cu “breton” sau notch. Si ASUS nu este singurul mare producator ce a reusit sa copieze “bretonul” de la Apple! In data de 27.03.2018, cei de la Huawei vor lansa telefoanele Huawei P20, P20 PRO si P20 Lite, acestea vor avea notch!

Si acestea nu sunt singurele telefoane deja lansate sau anuntate. Sa nu uitam si ca pe plan local, cei de la Allview deja au anuntat ca vor lansa modelul X5 soul. Acest Allview va avea un display de 6,2” FHD+ si procesor VPU cu tehnologie neurala, special pentru inteligența artificiala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri