Caută
Close this search box.

Elena Udrea îl atacă pe Sebastian Ghiţă din Costa Rica: Nu înţeleg ce jocuri face

Elena Udrea afirmă că nu înţelege ce jocuri face fostul deputat Sebastian Ghiţă, fugit în Serbia.

După ce Ghiţă a comentat fotografiile de la Paris, în care Elena Udrea apărea alături de Alina Bica, şi ea plecată în Costa Rica, Udrea afirmă că nu ştie ce conţine raportul primit de Traian Băsescu de la SRI legat şi de aceste fotografii şi cere desecretizarea acestuia.

Ion Cristoiu l-a întrebat pe Sebastian Ghiță, într-un recent interviu, dacă el este cel care a creat site-ul pe care au fost publicate pozele cu Alina Bica și Elena Udrea la Paris.

„E fals. Dar am știut de acel site. Nu am făcut eu site-ul, l-a făcut cel care a făcut pozele. Întâmplător eu eram foarte prezent pe internet și am văzut site-ul. Vă dați seama, au fost puse acolo ca să fie preluate de presă”, a spus Sebastian Ghiță, care a continuat: „…Bica cu Udrea erau naive, Udrea credea că dacă o pune pe Bica la DIICOT și-a luat procuratura pe persoană fizică și fac d-astea, arestări, vând dosare, iau dosare, pun dosare, acolo, prin București…”

…Nu inteleg ce jocuri face, decat ca nu isi reneaga originile, orice ar fi SRI si Maior trebuie sa fie bine…

2. Nu eu am vrut sa iau Realitatea, nici nu aveam cum, ci el a luat-o si a facut RTV-ul, cu ajutorul lui Maior si Coldea. Eu m-am opus explicit preluarii, le-am reprosat celor din conducerea SRI etc., lucruri despre care vorbesc in Jurnalul meu, ba chiar am si spus public in emisiunea Romania 9 de la TVR, scrie Elena Udrea pe pagina sa de Facebook.

De ce era nevoie sa aiba televiziune, am vazut ulterior, cand atacul la Traian Basescu, la mine si altii de pe lista neagra a fostului adjunct SRI se dadea prin Rtv mai ceva ca prin A3. Sigur, erau vremurile cand Sebi era inca prieten cu Coldea.

3. De unde stie Ghita ce contine Raportul??? Eu, care eram vizata si mult mai apropiata de Presedintele care l-a cerut si l-a citit, habar nu am ce contine. Dar sunt sigura ca daca ar fi avut o singura referire la vreo fapta de-a mea, de-a lui Bica, in afara legii, as fi aflat pe loc. Oricum, ca sa ne lamurim, cer desecretizarea lui.

Ma mir ca acum spune altceva, dupa ce zilele trecute tot Ghita declara ca a fost sunat de Coldea in ziua in care au fost publicate pozele in mod clandestin pe internet, care i-a dat un IP al unui site de pe care urma sa preia fotografiile cu mine si cu Bica, pentru a le da intr-un mare show tv, la televiziunea facuta impreuna de ei. Ceea ce s-a si intamplat atunci.

Cat priveste povestile pe care le-ar fi auzit de la SRI cu dosare cu arabi si nu mai stiu ce, si acest episod este descris de mine in Jurnal, apoi l-am dat exemplu si public de cateva ori, ca proba a implicarii lui Coldea in afaceri, de partea unora.

Dar, si aici e mai simplu decat desecretizarea Raportului, il rog/autorizez pe domnul Cristoiu sa publice secventele din Jurnal despre care discuta Sebi Ghita, ca sa ne lamurim.

In concluzie, pot sa presupun doar ca ii e foarte greu in Serbia si ca nici el nu mai stie cui sa ii faca pe plac, ca sa ii fie bine. Adica exact ce a facut mereu…, conchide Udrea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri