Caută
Close this search box.

Elena Udrea susţine că a pierdut unul din gemeni. Şi al doilea ar fi în pericol

Elena Udrea

Elena Udrea a pierdut unul din gemeni, se arată în înscrisurile depuse de avocaţii săi la termenul de miercuri al dosarului „Gala Bute”.

Elena Udrea

Udrea este monitorizată de medic din două în două zile după ce a pierdut unul din gemeni, avocatul acesteia, Alexandru Chiciu, precizând pentru  Mediafax că ultima evaluare a fostului ministru a arătat că există risc şi pentru cel de-al doilea făt.

„Pe 22 februarie, lucrurile erau în ordine. Pe 24 februarie a avut loc o sângerare puternică şi a fost dusa la spital la ora 2 noaptea – este ziua pierderii unuia dintre copii. Din 24 februarie până în prezent este monitorizată din două în două zile. Repaosul este imperativ, nu se recomandă. Ci e imperativ repaosul total. Înscrisurile poarta viza Colegiului Medicilor din Costa Rica, deci nu este doar medicul curant. Ultima evaluare pe care eu o am la mine este din 13 martie 2018, care precizează că există şi risc pentru cel de-al doilea copil”, a precizat avocatul Alexandru Chiciu.

La termenul de miercuri, avocatul Elenei Udrea, Alexandru Chiciu, a depus mai multe înscrisuri medicale la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie ,prin care a arătat că aceasta se află în Costa Rica, motivând neprezentarea fostului ministru la termenul din dosarul „Gala Bute” prin recomandarea medicului de odihnă totală în perioada sarcinii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri