Caută
Close this search box.

Gabriela Firea ameninţă cu demisia din toate funcţiile din partid

Tribunalul Bucureşti

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat luni, înaintea şedinţei Comitetului Executiv Naţional (CExN) al PSD, că va demisiona din toate funcţiile din partid dacă problemele grave ale Bucureştiului nu îşi vor regăsi o rezolvare „într-un timp rezonabil”.

Gabriela Firea s-a întâlnit cu Hans Klemm. Ce a discutat primărița cu ambasadorul SUA

Ea a spus că nu îi folosesc funcţiile din PSD dacă nu reuşeşte că îi determine pe colegii săi „să privească cu obiectivitate problemele Capitalei”

Gabriela Firea e nemulţumită de cabinetele PSD

Gabriela Firea a reclamat, înaintea şedinţei PSD, că guvernele care s-au succedat la Palatul Victoria nu au sprijinit primăriile.

„Sunt primar al Capitalei de un an şi jumătate. În premieră, Bucureştiul a fost câştigat de şapte primari PSD, unul general şi şase de sectoare, şi din nefericire guvernele care s-au succedat la Palatul Victoria nu ne-au sprijinit”, a declarat Firea, la Palatul Parlamentului, conform Digi24.

Gabriela Firea: Cu Dăncilă, mi-a renăscut speranţa

Ea a spus că acum i-a „renăscut” speranţa, pentru că o cunoaşte pe Viorica Dăncilă de câţiva ani şi ştie că este „un om corect şi un om care nu face rabat de la calitate”.

„Deşi am avut dezamăgiri anterior, acum cred că o parte din proiectele Capitalei vor fi rezolvate. Dacă nu, vă spun de pe acum – îmi voi da demisia din toate funcţiile politice. Rămân simplu membru de partid. (…) La ce-mi folosesc aceste funcţii de preşedinte PSD Ilfov, preşedinte interimar PSD Bucureşti, vicepreşedinte la nivel naţional, dacă eu cu aceste funcţii, care par importante, nu reuşesc să îi fac pe colegii mei să privească cu obiectivitate problemele Capitalei? (…) Dacă într-un timp rezonabil problemele grave ale Capitalei nu îşi vor regăsi o rezolvare, eu îmi voi da demisia din toate funcţiile politice”, a declarat Gabriela Firea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri