Caută
Close this search box.

Gabriela Firea topeşte mii de tone de zăpadă şi eliberează Guvernul

gabriela firea

Bilanţul lui Gabriela Firea arată bine pe hârtie, după prima zăpadă din Bucureşti. Au fost, spune edilul, topite peste 1.800 de tone de zăpadă. Piaţa Victoriei, unde este Palatul Victoriei, a fost eliberată. Primarul general a anunţat unde sunt instalaţiile.

gabriela firea

Urmează să fie golită de zăpadă şi Piaţa Constituţiei. Peste 600 de persoane fără adăpost sunt în centrele sociale ale Capitalei.

Gabriela Firea: Bucureştiul are 12 utilaje de topit zăpada

Gabriela, treci şi pe la noi pe stradă şi topeşte zăpada!

Gabriela Firea a topit-o şi pe Bulevardul Timişoara

Operatorii de deszăpezire au continuat acţiunile de încărcare şi transport a zăpezii şi în această noapte, către punctele unde au fost instalate utilajele de topit zăpadă, respectiv în Piaţa Constituţiei, Piaţa Victoriei, la Parcul Carol şi pe bd. Timişoara.

Acţiunile de încărcare, transport, topire în instalaţii sau depozitare a zăpezii vor continua şi nopţile următoare, până în momentul în care toate marile intersecţii vor fi degajate de zăpadă, iar traficul se va desfăşura în condiţii de siguranţă. Au fost activate punctele fixe pentru utilajele care vor împrăştia material antiderapant.

, reiese dintr-un comunicat de presă transmis de Primăria Capitalei, citat de Mediafax.

gabriela firea

Nici acum Gabriela Firea nu a eliberat gurile de scurgere şi rigolele

Potrivit PMB, pe parcursul zilei de vineri, operatorii de salubrizare vor continua acţiunea de dislocare a zăpezii, acolo unde traficul este îngreunat din această cauză şi vor interveni pentru îndepărtarea zăpezii de la gurile de scurgere şi rigole, în aşa fel încât să fie preîntâmpinate eventuale acumulări de apă.

Trotuarele? O vorbă de dânşii inventată

De asemenea, se vor continua intervenţiile pentru curăţarea trotuarelor aferente malurilor Dâmboviţei cu 20 de freze de zăpadă.

Conform programului de deszăpezire al Municipiului Bucureşti, operatorii de salubritate au continuat să intervină noaptea trecută, atât pe principalele artere de circulaţie, cât şi pe arterele secundare prin împrăştiere de material antiderapant.

S-a acţionat cu precădere în zona rampelor, pantelor, podurilor, staţiilor RATB şi în zona trecerilor pentru pietoni.

, spune instituţia condusă de Gabriela Firea.

gabriela firea

Mai bine pentru 600 de boschetari

În noaptea dintre joi şi vineri, în adăposturile Capitalei au ajuns peste 600 de oameni ai străzii.

Având în vedere temperaturile scăzute înregistrate şi noaptea trecută în Capitală, s-au continuat acţiunile de identificare a persoanelor fără adăpost, expuse temperaturilor scăzute.

În acelaşi timp, echipele mobile ale Direcţiei Generale de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti au monitorizat cele 18 persoane aflate în stradă care refuză adăpostirea. Pe parcursul nopţii trecute, în centrele Municipalităţii au fost cazate 612 persoane fără adăpost după cum urmează: 537 în adăpostul din Theodor Pallady, 34 de persoane în adăpostul din Berceni şi 41 de persoane în Centrul de Tranzit din Şoseaua Viilor.

, arată Primăria Generală. Pentru că este posibil ca în zilele următoare să apară poleiul, utilaje vor împrăştia material derapant. Şi au mai împrăştiat. Şi o vor mai face. Până se rupe de tot carosabilul. Pe care apoi îl cârpim. Pentru a arunca noi bani în clienţii partidului la contracte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri