Caută
Close this search box.

Ghiță a spus, chiar la Antena3: Voiculescu avea relații cu serviciile secrete, așa cum am avut şi eu

ppu-sl

Sebastian Ghiță a declarat, chiar la Antena3, că Dan Voiculescu (foto), cel care controlează în realitate acest post tv, a avut relații cu serviciile secrete din România.

Ghiţă susţinea că acest lucru este valabil și în cazul lui Cozmin Gușă și Zoltan Teszari.

”Dacă tot vă referiți la Sebastian Ghiță, că avea relații cu serviciile, vreau să vă spun că și Vociulescu avea o relație la fel, cu Maior și Coldea. O relație de același tip. Cozmin Gușă avea și el o relație la fel. Pe Teszari chiar l-am văzut de multe ori discutând cu șefii SRI”, a declarat Ghiță, la Antena3, conform B1TV.

Voiculescu neagă

Imediat după intervenţia telefonică a lui Sebastian Ghiţă, a intrat în direct la Antena3 şi Dan Voiculescu. El  a negat afirmaţia fostului deputat şi i-a cerut să aducă clarificări suplimentare pe această temă.

”Nu am avut niciun fel de întâlnire cu Coldea nici la petreceri private, nici oficiale. Nu vreau să fiu amestecat cu tot ce au făcut oamenii ăștia înainte, pentru că au făcut crime. Am rugămintea la Sebastian Ghiță să clarifice pentru opinia publică. A afirmat că eu m-am întâlnit cu Coldea. N-am avut niciun fel de relație. Am destule probe că acești oameni mi-au furat trei ani din viață. Nici cu Coldea, nici cu Kovesi, nici cu SRI nu m-am întâlnit. Mi se pare nedrept să fiu amestecat în asta”, a susținut Dan Voiculescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri