Caută
Close this search box.

IMUNOGLOBINA face ravagii în Guvern. Viorica Dăncilă gafează cumplit

imunoglobina

Viorica Dăncilă gafează din nou într-un mod halucinant. Cine a urmărit discursul citit de prim-ministru de pe foile de hârtie scrise sau de pe laptop a constatat că aceasta a vorbit despre IMUNOGLOBINA, nu despre imunoglobulina.

A doua oară, imunoglobina se transformă în imunoglobilă

Ascultând înregistrarea, se constată că Viorica Dăncilă greşeşte de şase ori la rând în câteva zeci de secunde. Mai exact, într-un minut şi 44 de secunde. Prima dată, a doua, a treia , a patra, a cincea şi a şasea oară spune „imunoglobina”. A doua oară spune „imunoglobilă”.

Criza imunoglobulinei ține, în ultimele zile, prima pagină a actualității. România a decis oficial să ceară ţărilor din UE şi NATO ajutor pentru a găsi anticorpii, fără de care oamenii care suferă de boli rare de imunitate sunt în pericol.

Viorica Dăncilă, ironizată de un celebru lider socialist european : Credeam că e mută

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declanșat luni mecanismul european de protecție civilă. Ea a solicitat statelor UE, dar și NATO, să ajute România cu doze de imunoglobulină. Pintea a anunțat marți că are deja o primă reacție, de la Crucea Roșie din Austria, aminteşte Digi24.

Aceasta a solicitat câteva date suplimentare. Imunoglobulina ajută pacienții cu boli care afectează sinteza anticorpilor sau care iau tratament pentru cancer.

3 răspunsuri

  1. Oricine greseste, insa adevarat greseala este cand perseverezi…Mai ales de 6 ori!Chiar si fara acest episod, tipa este o tuta cu farfastacuri de mare doamna…daca a avut nesimtirea (impreuna cu magarul cel milog, tudorel) sa nu participe la bilantul ministerului Public…

  2. Lipsa de la acest bilant -f important- a acestui individ si a vasiliscului-femela-docila, dovedeste ceva extrem, anume ca -pana la urma-ei nu prea au nimic cu iohanis(functie si umbra trecatoare) sau cu Kovesi( la fel) oful lor cel mare este Justitia, principiul justitiei, ei vor sa transforme justitia intr-un mijloc de opresiune si manipulare a oricui, de la vladica la opinca, de acea nu pot participa la asemenea intruniri, sunt precum Dracula, care nu suporta lumina zilei…

  3. Poate trebuie sa-i armonizam numele , vasiliscul-femela-docila-imuno-gloaba…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri