Caută
Close this search box.

Incident straniu la Baia Mare: Un bărbat a fost aruncat în apă, iar suspecţii au sărit la bătaie

Un incident straniu s-a petrecut la Baia Mare. Un bărbat a fost internat în stare gravă, după ce a fost scos de pompieri din apele râului Săsar.

FOTO: captura digi24

De la locul incidentului, poliţiştii au ridicat doi indivizi, un bărbat şi o femeie, incoerenţi şi violenţi. Aceştia au fost duşi la secţie, după ce mai mulţi martori au afirmat că ei l-ar fi împins în apă pe bărbat.

Echipajele de pompieri au ajuns de urgenţă şi l-au scos pe bărbat din apă, inconştient. Plutise mai mult de 300 de metri.

În aceeaşi zonă, poliţiştii au găsit un bărbat şi o femeie care, sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, se purtau ciudat şi erau incoerenţi.

Celălalt bărbat, și el desculț, s-a dezbrăcat de faţă cu poliția

Martorii spun că femeia venise desculță și că ea l-ar fi împins în Săsar pe bărbat, potrivit digi24.ro. Iar celălalt bărbat, și el desculț, s-a dezbrăcat în timp ce era poliția acolo și și-a aruncat hainele în râu.

Scandalul a început însă cu adevărat când poliţiştii au încercat să-i urce în maşină, ca să-i ducă la secţie. Cei doi au devenit agresivi, au sărit să-i lovească pe agenţi şi au încercat să fugă. A fost nevoie de câţiva oameni ca să-i pună la pământ şi să-i încătuşeze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri