Caută
Close this search box.

Incidente la Congresul PSD: Trei protestatari #Rezist, băgaţi în dube de jandarmi

Incidente în fața Sălii Palatului, acolo unde se desfăşoară congresul extraordinar al PSD.

Congresul PSD nu este păzit doar de jandarmi, ci şi de aproximativ 2.000 de susținători ai PSD, care vor să-i contracareze pe manifestanţii #Rezist.

Trei protestatari de la mișcarea #Rezist au fost ridicați de jandarmi, conform Digi24.

În faţa Sălii Palatului sunt deja 200 de protestatari şi au fost deja incidente cu jandarmii, care au desfăşurat un dispozitiv în zonă.

Un protest anti-PSD legat de acest congres era anunțat deja pe rețelele de socializare, iar jandarmii au instalat garduri de protecție în jurul Sălii Palatului.

La un moment dat, și-au făcut apariția în jur de 10 protestatari #Rezist, care au huiduit și au devenit foarte vocali, cu ajutorul unor porta-voce. Ei protestatu de cealaltă parte a bulevardului, iar în momentul în care trei dintrei ei, foarte agitați, au vrut să traverseze, au fost ridicați de jandarmi. Urmăriți imaginile în materialul video de mai sus.

Protestatarii scandează împotriva coaliţiei de guvernare şi cer demisia şefilor celor două camere ale Parlamentului. Ei strigă „Hoţii”, „Demisia”, „Să vă fie ruşine” şi „PSD ciuma roşie”, transmite News.ro.

Ordinea de zi

Congresul extraordinar al PSD a început azi la Sala Palatului, unde au venit peste 4.000 de delegaţi pentru a alege preşedintele executiv, secretarul general şi cei 16 vicepreşedinţi ai partidului.

Ordinea de zi a Congresuluii cuprinde discursuri ale invitaţilor, raportul de activitate prezentat de către preşedintele PSD, Liviu Dragnea, şi prezentarea programului politic al PSD pentru perioada 2017 – 2020.

În a doua parte a evenimentului vor avea loc alegerile. Preşedintele PES, Serghei Stanişev, a afirmat, sâmbătă, la congresul extraordinar al PSD, că România are nevoie de ”leadershipul puternic şi democratic” al formaţiunii politice.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri