Caută
Close this search box.

Incredibil! Congresul PSD aduce restricții de trafic în Bucureşti . Circulaţia, permisă doar pe trotuare

Congresul PSD aduce restricții de circulație în Capitală. Într-un comunicat emis de Brigada de Poliție Rutieră, sâmbătă, de la ora 8.00 la ora 18.00, traficul rutier va fi restricționat.

Sâmbătă, traficul rutier va fi restricționat în Capitală astfel:

Str. Știrbei Vodă (benzile I și II), segmentul cuprins între Str. Ion Câmpineanu și Calea Victoriei, precum și banda I pe Str. Știrbei Vodă, între Str. Berzei și Str. Ion Câmpineanu.

Banda I a Căii Victoriei va fi blocată pe segmentul cuprins între Str. Știrbei Vodă și Aleea Kretzulescu.

Congresul PSD, măsuri de securitate ca în Coreea de Nord. Rareş Bogdan: Gaşca de penali se apără

Restricții vor fi și pe B-dul. Kiseleff, pe sensul Arcul de Triumf spre Piața Victoriei, Aleea Kretzulescu, Str. Ion Câmpineanu, între Str. Știrbei Vodă și Calea Victoriei pe ambele sensuri, dacă situația o va impune, în funcție de numărul participanților.

Restricționarea parcărilor se va face cu sprijinul Poliției Locale a Municipiului București și a Poliției Locale a Sectorului 1.

Poliţiştii le solicită conducătorilor de autovehicule să reducă viteza, să circule cu prudenţă şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri.

Brigada Rutieră le reamintește pietonilor să circule numai pe trotuare şi să nu se deplaseze ori să staţioneze pe partea carosabilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri