Caută
Close this search box.

Interviul cu Ghiţă, un urmărit internaţional, a fost difuzat de patru televiziuni, inclusiv TVR

Sebastian Ghiță

Sebastian Ghiţă a declarat, într-un interviu acordat lui Ion Cristoiu, difuzat de România TV și preluat de B1, Antena 3 și inclusiv de TVR, că procurorul Mircea Negulescu de la DNA Ploieşti voia să îl bage în celulă cu bătăuşi, că nu putea convinge autorităţile în legătură cu intenţiile acestuia, motiv pentru care a ales să fugă şi a spus că o va întreba pe „prietena Codruţa”, dacă a complotat cu acei oameni să îi facă rău.

În ceea ce priveşte înregistrările difuzate după plecarea sa a spus că acestea erau trimise într-un plic închis, sigilat.

„Când o să mă întâlnesc cu prietena mea, Codruţa, o să o întreb dacă a complotat cu acei oameni ca să îmi facă rău.

Eu nu ştiam dacă aceşti oameni o să îmi facă rău sau nu, dacă o să mă bată unii în închisoare sau nu şi am vrut să atrag atenţia că nu mai suntem pe vremea securităţii dinainte de ’60.

Nu mai pot fi băgaţi oameni în închisoare să fie bătuţi, schingiuţi. Voiam să spun lucrurile aşa cum sunt, nu cum sunt împrăştiate de maşinile de propagandă”, a spus Sebastian Ghiță, potrivit News.ro.

Cum ajungeau casetele cu înregistrările la destinaţie

În ceea ce priveşte înregistrările difuzate după plecarea sa, în care prezenta imagini şi lansa acuzaţii în principala la adresa Laurei Codruţa Kovesi şi a lui Florian Coldea, Sebastian Ghiţă a relatat:

„Am hotărât ca unul din mecanismele prin care acele casete, CD-uri, stick-uri, ce erau ele, apar la televiziune să fie un plic închis, sigilat şi lăsat ori la intrare, ori într-un birou, ori la poartă, astfel încât să nu ajungă de fiecare dată în acelaşi loc. Nu mai refuza nimeni plicul alb în care era un stick. Exista un atât de mare interes”, a spus Ghiţă.

Fotografia cu Kovesi la el acasă ar fi văzut-o doar Cristoiu

Sebastian Ghiţă i-a arătat lui Ion Cristoiu o fotografie din telefon în care susţine că apare şefa DNA la el acasă, cerând ca imaginea să nu fie făcută publică. Omul de afaceri o acuză pe Laura Codruţa Kovesi că „nu spune adevărul”.

La rugămintea jurnalistului, omul de afaceri i-a arătat o fotografie din telefon în care susţine că ar fi Laura Codruţa Kovesi la el acasă, fotografie pe care nu vrea să o facă publică, potrivit news.ro.

Un răspuns

  1. In primul rand mai oricine poate truca o poza, mai ales pe virtual…Si, 2) chiar daca e reala si Kovesi a fost la el acasa, asta nu inseamna ca talhariile lui nu exista si sunt inventate de Kovesi…Bate campii, se sterge si ultima impresie ca ar fi avut ceva IQ, mai degraba a avut o instructie specifica, cu care a reusit sa faca fraude..///2-Sebastian Ghiță: ”Am plecat pentru că eram Ghiță și venea Crăciunul”___––____deci ghita are si putin sens, cam cat par, dar tot e ceva, cel putin il parleau rapid…(altfel, daca este sincer, sunt semne ca s-a scrantit la minte!)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri