Caută
Close this search box.

Karen McDougal, fostă Playmate, spune că Trump i-a oferit bani după o relaţie sexuală

Karen McDougal, fostă Playmate la Playboy, susţine că a întreţinut o relaţie cu Donald Trump, care ar fi durat mai multe luni. Asta s-ar fi petrecut înainte cu zece ani ca actualul lider de la Casa Albă să fie ales.

Karen McDougal a declarat la CNN că Trump i-a propus bani în urma unei relaţii sexuale, relatează AFP, citată de News.ro.

Fostul manechin a declarat joi la CNN că a întreţinut o primă relaţie sexuală, în 2006, cu Donald Trump, într-un hotel din Los Angeles, la puţin timp după ce Melania, soţia lui Donald, l-a născut pe fiul lor Baron.

”După relaţia noastră intimă, el a încercat să mă plătească. Iar eu nu ştiam ce să cred”, a declarat McDougal la CNN.

„Clauză de confidenţialitate”

Karen McDougal a depus plângere marţi la un tribunal de la Los Angeles, cerând să se invalideze clauză de confidenţialitate pe care a semnat-o pentru a păstra tăcerea asupra ”relaţiei (sale) romantice” de zece luni, în 2006 şi 2007 cu preşedintele republican.

Într-o plângere depusă la un tribunal din Los Angeles marţi, avocaţii lui Karen McDougal, o fostă „Playmate” a revistei erotice Playboy, denunţă presiuni şi ameninţări asupra ei cu scopul de a o face să păstreze tăcerea, dar şi calomnii din partea echipei juridice a lui Trump cu scopul de a o discredita.

Sursa foto: CNN

În plângere este prezentată o relaţie ”romantică de zece luni, în 2006 şi 2007, între doamna McDougal şi Donald Trump” şi intervenţia societăţii media American Media (“AMI”), proprietara tabloidului National Enquirer în vederea cumpărării poveştii lui McDougal şi a tăcerii sale atunci când magnatul în domeniul imobiliar a hotărâr să candideze la preşedinţie în 2016.

”Doamna McDougal a primit 150.000 de dolari (dintre care jumătate i-au revenit avocatului său, pe care nu-l ştia în complicitate cu cealaltă tabără) şi falsa promisiune de a o ajuta să se lanseze în cariera de expertă în sănătate şi fitness”, se arată în document.

Relaţia a fost dezvăluită în prezent în presă, iar McDougal a primit de la echipa juridică a lui Trump ameninţări cu ”ruinarea financiară” dacă stă de vorbă cu jurnalişti, potrivit plângerii.

”AMI, între timp, răspândeşte către jurnalişti informaţii false despre doamna McDougal”, iar ”ea cere ca acest tribunal să invalideze clauza de confidenţialitate”.

Altă problemă judiciară a lui Trump – o judecătoare newyorkeză a autorizat marţi plângerea lui Summer Zervos, o fostă candidată la emisiunea de reality-show „The Apprentice” să continue, după ce avocatul lui Trump a cerut în decembrie anularea procedurii.

Zervos, care l-a atacat pe preşedinte acuzându-l de defăimare, a declarat în octombrie 2016 că fostul promotor imobiliar a pipăit-o şi a încercat să o sărute cu forţa în 2007.

Donald Trump a negat faptele – la fel cum a negat acuzaţiile altor femei -, iar echipa sa de campanie a publicat declaraţii ale unui văr al lui Summer Zervos care-i reproşează faptul că ar căuta să-şi facă publicitate pe socoteala preşedintelui.

Zervos s-a plâns împotriva preşedintelui la Curtea Supremă a statului New York, în ianuarie 2017, invocând ”declaraţii mincinoase şi defăimătoare”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri