Caută
Close this search box.

L-a părăsit pentru că nu putea sta cu un bărbat paralizat. Cum arată şi din ce trăieşte acum soţia lui Mihai Neşu

Mihai Neşu a divorţat de soţia sa Maria, în 2012, după ce a avut accidentul în Olanda, care îl ţine şi acum în scaunul cu rotile. „Nu pot să stau cu un bărbat paralizat”, a fost explicaţia ei. Fosta soţie a stelistului s-a mutat recent în America si s-a stabilit acolo.

Mihai si Maria s-au cunoscut in 2000, iar şase ani mai târziu s-au căsătorit. După alţi şase, cei doi şi-au spus adio. Acum, Maria trăieste în ţara tuturor posibilitătilor, iar Neşu se ocupă de fundaţia sa de ajutorare a copiilor. Interesant este faptul că fosta nevastă este şi acum singură, putandu-se spune că femeia a primit exact ce merită pentru ca şi-a părasit soţul exact când acesta avea mai mare nevoie de ea.

Tanara se bucura din plin de momentele petrecute departe de Romania, mai ales ca-l are alaturi pe fratele ei. Dupa divortul de Mihai Nesu, Maria a preferat sa se fereasca de lumina reflectoarelor si s-a concentrat pe cariera. Si-a incercat norocul mai intai intr-o afacere cu incaltaminte, si a facut design de pantofi in orasul natal, Oradea. De ceva timp, insa, a migrat catre… designul de interior, ajutandu-l in afaceri pe fratele ei, Mircea.

Timpul a fost totusi ingaduitor cu frumoasa bruneta, care este parca neschimbata.

Mihai Nesu: „M-am dus pe drumul credintei!”

„Mi-am dorit toata viata sa fiu fotbalist. A fost dorinta mea cea mai mare. Si a doua cea mai mare, sa am fooooaarte multi bani. Ce sa fac cu ei? Nu stiu! Nu mi-am dat seama nici acum. Nu stiu de ce mi s-a intamplat asta (n.r. accidentarea). Pe mine m-a ajutat sa ma descopar pe mine care eram cu adevarat, nu ce voiam eu sa par. Tot ce mi se intampla in fiecare zi ma face sa ma intorc de unde am plecat toti. Adica la Dumnezeu. Parca nu te mai deranjeaza ca esti in scaun. Toti avem sanse egale: bolnav, sarac, bogat, sanatos. Cred ca Dumnezeu mi-a dat multe daruri pe care nu le-am luat in seama, eu m-am chitit pe fotbal. Celelalte le-am aruncat la gunoi. Aveam talent si la desen, la pictura, dar mai ales la modelaj.

Eram singurul care aveam rabdare. Dar, din pacate, nu le-am dat importanta. Eram animalul din om pe teren si cand plecam acasa eram mielusel linistit. Voiam sa demonstrez tuturor ca, desi eram mic si firav, ma pot lupta cu oricine de la egal la egal. Aveam o vointa extrema. Lumea a iubit-o, nu stiu cat de folositoare mi-a fost asta, dar lumea m-a iubit asa. Fotbalul e un sport vazut mai putin ortodox, dar mi-a oferit prietenii care imi erau cei mai credinciosi. Si asa m-am dus si eu pe drumul asta, al credintei”, spunea Mihai Nesu intr-un interviu la Trinitas.

O altă Maria are grijă de el

Imaginile vorbesc de la sine. De fundatia lui Nesu se ocupa acum Maria Bacaran. Tanara este director executiv la Fundatia lui Nesu, colaborand de cativa ani cu fostul fotbalist. De altfel, multi spun ca ea este mereu alaturi de el si il sustine total in greaua incercare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri