Caută
Close this search box.

Laura Codruţa Kovesi câştigă procesul cu Antena 3 şi va primi despăgubiri

UPDATE  Laura Codruţa Kovesi va primi 300.000 de lei daune morale în dosarul în care aceasta ceruse despăgubiri de un milion de lei. Este sentinţa într-un dosar ce se judecă deja de mai bine de trei ani. Decizia a fost luată de Curtea de Apel Ploiești.

Laura Codruţa Kovesi aşteaptă astăzi pronunţarea sentinţei în procesul intentat postului de televiziune Antena 3, precum şi mai multor angajaţi şi colaboratori ai acestuia.

Judecătorii Curţii de Apel Ploieşti sunt aşteptaţi să se pronunţe marţi în procesul intentat de procurorul şef al DNA postului TV al lui Voiculescu.

Instanţa de fond, Tribunalul Bucureşti, a decis în 2015 ca şefa DNA să primească 250.000 de lei daune morale în dosarul în care a cerut despăgubiri de un milion de lei, pentru acuzaţiile de muşamalizare a anchetei în dosarul lui Mircea Băsescu, acuzaţii care i-au fost aduse pe postul Antena 3.

Laura Codruţa Kovesi a depus la ÎCCJ o plângere privind tergiversarea procesului

În urmă cu cinci zile, instanţa a respins o cerere de recuzare depusă de unul dintre pârâţi, dar şi o cerere de abţinere formulată de una dintre judecătoarele care fac parte din completul de judecată.

Curtea de Apel Ploieşti – a treia Curte de Apel după cea din Bucureşti şi cea din Piteşti pe rolul căreia a ajuns procesul dintre Laura Codruţa Kovesi şi Antena 3 – trebuie să ia o decizie în acest dosar în condiţiile în care în luna ianuarie a acestui an Laura Codruţa Kovesi a depus la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie o plângere privind tergiversarea procesului, plângere care a fost admisă, potrivit digi24.ro.

Şefa DNA a cerut ICCJ să dispună continuarea procesului după ce, în decembrie anul trecut, acesta fusese suspendat prin decizia judecătorilor de la Curtea de Apel Ploieşti.

Un răspuns

  1. Bravo, Kovesi! Asta este calea de urmat, NUMAI prin lege, la modul public si transparent, iar aceasta metoda este cea mai buna pentru ca subtiaza conducta de oxigen a acestor cuiburi retrograde din media, puse in slujba marilor banditi…Asa ca, oricine are o problema, chemati-i pe indivizi in fata Legii si cereti despagubiri colosale, daca dovediti ca aveti dreptate, orice judecator va admite o anume suma compensatorie, chiar daca mult mai mica, in raport cu pretentia, totusi(alaturi de alte asemenea. plus amenzi, costurile curtii, etc.) va eroda puterea respectivelor organizatii, si -intr-o buna zi- vor deveni falimentare…Ia ceva timp, insa este si legal si dovedit ca functioneaza…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri