Caută
Close this search box.

Liviu Dragnea: O voi vota pe Viorica Dăncilă fără ezitare

Președintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a răspuns, joi, la Parlament, contestatarilor din propriul partid și a declarat că nu-și ”impune apropiații” în funcțiile de conducere ale partidului. În același context, referindu-se la candidatura pentru funcția de presedinte executiv, a declarat: ”O voi vota pe Viorica Dăncilă fără ezitare”.

Pentru a accesa funcția menționată și-a depus candidatura și Ecaterina Andronescu, deși filiala PSD București-Ilfov a anunțat deja că o va sprijini pe Dăncillă.

Termenul de depunere a candidaturilor pentru Congresul PSD a expirat joi, la ora 16:00. Majoritatea organizaţiilor judeţene ale PSD şi-au desemnat candidaţii pentru funcţiile de conducere din partid, care vor fi votaţi la Congresul Extraordinar din 10 martie. Cu toate acestea, unii s-au răzgândit în ultima clipă, ca Dumitru Buzatu, liderul PSD Vaslui.

Scandalurile și ieșirile la rampă s-au întețit azi, iar tabăra nu s-au sfiit să-și declare poziția.  Politicienii care nu au şanse să li se valideze candidatura, au lansat acuzaţii dure către conducerea partidului: Codrin Ştefănescu, Ecaterina Andronescu sau Cătălin Rădulescu, cel care i-a atacat pe Claudiu Manda şi Florin Iordache, numindu-i habarnişti.

Lista celor care şi-au depus candidatura va fi validată vineri, în cadrul unei şedinţe a Comitetului Executiv Naţional (CEx).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri