Caută
Close this search box.

Marea Adunare Centenară de la Chișinău. 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu României

Mai mulți politicieni români și-au anunțat participarea la Marea Adunare Centenară de la Chișinău, manifestare care sărbătorește 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu România: Traian Băsescu, Dan Barna, Ludovic Orban.

Din Republica Moldova şi-au confirmat prezenţa la eveniment Partidul Liberal, Partidul Naţional Liberal, Partidul Unităţii Nationale şi Partidul Liberal Reformator.

Imagine: Radio Chișinau

Manifestaţia este programată să înceapă de la ora 12:00, în Piaţa Marii Adunări Naţionale din capitala Republicii Moldova, fiind aşteptaţi peste 100.000 de oameni.

La Chișinău vor veni unioniști din mai multe raioane ale R. Moldova, fiecare adunând-se într-un alt loc al capitalei, scrie Dechide.md.

Astfel, cei care vor ajunge din raioanele aflate în sudul R. Moldova se vor aduna în scuarul Academiei de Științe, de la ora 11:00. Cei care vor veni din nordul R. Moldova se vor aduna la Circul din capitală, iar cei din vest, raioanele Ungheni, Strășeni, Călărași, Nisporeni, se vor întâlni în fața Universității Pedagogice Ion Creangă, urmând ca toți să pornească pe jos înspre PMAN.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri