Caută
Close this search box.

Mesajul emoţionant al surorii Andreei Cristea. Tânăra care a murit anul trecut în atacul din Londra

Andreea Cristea, 31 de ani, și prietenul ei, Andrei Burnaz, se aflau pe Podul Westminster atunci când Khalid Masood, un cetăţean britanic în vârstă de 52 de ani convertit la islam, a intrat cu mașina în oameni.

La un an de la atac, Magda Toi, sora Andreei, a vorbit pentru BBC despre momentul în care a aflat că sora ei este în stare gravă după atac. Tânăra de 31 de ani a fost aruncată peste balustradă, în fluviul Tamisa. Recuperată de o ambarcaţiune, ea nu şi-a revenit niciodată din comă, iar două săptămâni mai târziu a fost deconectată de la aparate.

”Nu te aștepți să auzi la telefon că ceva tragic s-a întâmplat”, a spus Magda.

”Era foarte veselă, zâmbea mereu și iubea viața. Îi plăcea să călătorească. Am sperat până în ultima clipă că nu va muri. A supraviețuit operației pe creier și am crezut că are o șansă. Dar nu a avut. E foarte greu să exprimi în cuvinte ce simți față de cineva căruia îi simți lipsa. Este ca un coșmar care așteptăm să se termine. O așteptăm să vină la ușă, să sune la telefon, dar subit ne dăm seama că nu se va întâmpla asta”, a spus Magda Țoi.Ea a spus că familia va marca primul an fără Andreea făcând câteva donații și ducând mâncare la un centru pentru copii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri