Caută
Close this search box.

Mesajul tulburător al unei fetiţe care a pierit în incendiul din mall-ul din Rusia. Familia e devastată de durere

Mătuşa unei fetiţe de 12 ani, despre care se crede că a murit în incediul produs în mall-ul din Kemerovo a relatat în media rusă despre ultimul telefon primit de la nepoata sa.

Viktoria Pochankina, de 12 ani, ar fi sunat-o pe matusa ei pentru a-i spune ce se petrece in mall-ul cuprins de flacari.

”Totul arde. Usile sunt blocate. Nu pot iesi. Nu pot respira. Spune-le ca-i iubesc. Spune-i mamei ca o iubesc…”, sunt cuvintele fetitei.

Inainte ca legatura telefonica sa se intrerupa, fetita a fost sfatuita de matusa sa sa  se dezbrace si sa-si acopere fata cu hainele.

Numarul mortilor in urma incendiului izbucnit duminica in Kemerovo a ajuns la cel putin 64, 41 dintre ei fiind copii, a anuntat ministrul situatiilor de urgenta Vladimir Pucikov.

Numarul mare victime din randul copiilor a fost cauzat de faptul ca acestia se aflau in vacanta si foarte multi dintre ei au venit la mall insotiti de cativa parinti si profesori. Aproape intreaga clasa a Viktoriei se afla in mall in momentul izbucnirii incendiului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri