Claudiu Manda, preşedintele Comisie de control a activităţii SRI, afirma, după audierea lui Florian Coldea (foto), fostului prim-adjunct al directorului SRI, că subiectul legat de participarea la evenimentele SRI a unor persoane publice, printre care Liviu Dragnea, va fi abordat într-o altă audiere.

Sursa foto: DC News

Preşedintele comisiei SRI a spus că subiectul legat de evenimentele SRI a fost discutat şi cu George Maior, şi cu Horia Georgescu şi probabil va fi discutat şi cu Florian Coldea: „(…) Avem foarte multe lucruri de lămurit pe viitor. Subiectul legat de participarea la evenimente e un subiect pe care l-am discutat şi cu domnul Maior, şi cu domnul Horia Georgescu, probabil că o să îl discutăm şi cu domnul Coldea”, susţinea Claudiu Manda, citat de News.ro.

Întrebat dacă Florian Coldea a confirmat şi el participarea lui Liviu Dragnea la evenimentele SRI, Claudiu Manda a replicat: “O să abordăm acest subiect”.

Rămâne de văzut cum va gestiona Manda audierea şefuluim său de partid.

Claudiu Manda a declarat pe 27 februarie, după audierea fostului şef al Serviciului, George Maior, că acesta a confirmat faptul că mai multe persoane din conducerea unităţilor de forţă din România, de la unităţi de parchet, unităţi de poliţie, unităţi de informaţii, de instanţă, conducerea din partidele politice şi persoane din Guvern au participat la petreceri sau evenimente oficiale în sediile SRI, printre care Laura Codruţa Kovesi, Liviu Dragnea, Victor Ponta şi judecătoarea Livia Stanciu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 2 =