Caută
Close this search box.

Orban îl atacă dur pe Tăriceanu: Obrăznicia, mitomania şi dispreţul i-au devenit brand

Ludovic Orban, liderul PNL, îl atacă pe Călin Popescu Tăriceanu, liderul ALDE, după ce acesta din urma suţinea că Guvernul nu este responsabil pentru majorarea preţului carburanţilor.

Orban afirmă că obrăznicia, mitomania şi dispreţul faţă de oameni au devenit „brand Tăriceanu”.

Obraznicia, mitomania si dispretul fata de oameni au devenit brand Tariceanu, scrie Ludovic Orban pe pagina sa de Facebook, sub titlul REVOLTATOR.

Iata ce raspunde acesta, intrebat fiind despre cresterea pretului la carburanti: ” Preturile nu le stabileste guvernul. Se stabilesc pe cerere si oferta. Am vorbit ieri pe tema inflatiei. Isarescu a dat explicatii cuprinzatoare. Asa avem explicatii pe evolutia unor preturi.”

Cum sa minti in halul asta si sa iti imaginezi ca te mai crede cineva? Oare nu toata lumea stie ca pretul la carburanti a crescut doar datorita reintroducerii supraaccizei de guvernul pilotat de Dragnea si Tariceanu? Si asta in conditiile in care eliminarea supraaccizei a fost o promisiune de baza in campania electorala!, conchide Orban.

Întrebat, vineri, la Timişoara, cum vede majorarea preţului la motorină, care a crescut cu aproape un leu într-un an, preşedintele Senatului a spus că Guvernul nu este responsabil pentru aceste majorări, preţul fiind dictat de cerere şi ofertă. “Preţurile, ştiţi bine, nu le stabileşte Guvernul, se stabilesc pe baza raportului dintre cere şi ofertă. Ieri am urmărit cu interes participarea guvernatorului Băncii Naţionale la o dezbatere de la Cameră exact pe tema inflaţiei şi cred că domnia sa a dat nişte explicaţii care sunt destul de cuprinzătoare şi cred că dacă o citiţi acele explicaţii o să aveţi probabil şi nişte răspunsuri în legătură cu evoluţia unor preţuri”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

Guvernatoul BNR Mugur Isărescu a declarat că rata inflatiei la finalul anului trecut a fost generată de şocuri adverse din partea ofertei, precum si de şocuri externe, iar aceste şocuri au generat creşteri ale preţului la gaze naturale, energie electrică şi au atras o majorare a accizei la carburanţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri