Caută
Close this search box.

Oscar 2018. Rochiile de pe covorul roşu: Salma Hayek şi Nicole Kidman au dezamăgit. Galerie FOTO

Defilarea starurilor pe covorul roşu al galei Oscar 2018 a fost „un adevărat curcubeu“, spune criticul publicaţiei „Washington Post“.

FOTO: Guliver/Getty

De departe, apariţia spectaculoasă a serii a fost Rita Moreno (86 de ani), unul dintre cei 12 artişti care au câştigat Emmy, Grammy, Oscar şi Tony. Vedeta a purtat exact aceeaşi rochie pe care a avut-o la gala din 1962, când a câştigat Oscarul pentru rolul secundar din „West Side Story“, potrivit adevarul.ro.

FOTO: Guliver/Getty

Jane Fonda (80 de ani) şi Helen Mirren (72 de ani) au fost deosebit de elegante, alegând ţinute care le-au scos în evidenţă siluetele de invidiat. Prima a purtat o rochie albă, cu perle, semnată de Olivier Rousteing, designerul casei Balmain, iar cea de-a doua a păşit pe covorul roşu într-o creaţie albastră, marca Louis Vuitton.

FOTO: Guliver/Getty

Meryl Streep, nominalizată la Oscar 2018 la categoria Cea mai bună actriţă în rol principal, pentru „The Post“, şi-a făcut apariţia într-o rochie roşie Dior, accesorizată cu pantofi Stuart Weitzman şi o geantă plic Christian Louboutin, potrivit News.ro.

FOTO: Guliver/Getty

Cele mai neinspirate

La polul opus, Salma Hayek a fost criticată pentru rochia ţipătoare, în timp ce Nicole Kidman a îmbrăcat o rochie albastră, fără mâneci, din colecţia Armani Prive. La fel şi Whoopi Goldberg, care a preferat o rochie amplă, cu imprimeu floral.

FOTO Guliver/Getty Images
FOTO Guliver/Getty Images
FOTO Guliver/Getty Images

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri