Caută
Close this search box.

Performanță uriașă a tenisului românesc, acum la masculin

Încă o performanță uriașă a tenisului românesc în 2018, dar de data aceasta nu e vorba de Simona halep, așa cum ne-am obișnuit, ci de un reprzentant al tenisului masculin autohton, culmea, tot din Constanța, ca și Simona. Horia Tecău (33 de ani), fostul câștigător la Wimbledon și la US Open (tot la dublu, desigur), a câștigat sâmbătă finala de dublu a piuternicului turneu de la Dubai, alături de olandezul Jean Julien Rojer. Astfel, perechea romano-olandeza s-a impus in duelul cu James Cerretani si Leander Paes, scor 6-2, 7-6 (2). De la un capăt la celălalt, partida a fost dominată de Tecau si Rojer, care si-au trecut astfel in palmares primul titlu din acest an.
După acest superb rezultat, Horia Tecău va urca pe locul 9 in clasamentul ATP la dublu pe care forul mondial il va anunta luni, in timp ce Rojer va fi pe locul 8.
Obiectivul celor doi, care au cucerit îmoreună titlurile de la Wimbledon (2015) și US Open (2017) este calificarea la Turneul Campionilor de la Londra, unde vor ajunge primele 8 perechi din 2018. (foto GSP)

2 răspunsuri

  1. QED! (vezi ce ziceam ieri, dupa ce invinsesera in semifinala)

     LEVST.

    Acum 14 ore

    Pana si in sport, combinatia cu o Monarhie serioasa, da rezultate excelente!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri