Caută
Close this search box.

Ponta afirmă că Dragnea l-a numit pe Mişa la ANAF ca să strângă banii pierduţi «din prostia» liderului PSD

Sursa foto: DCNews

Victor Ponta, fost premier, afirmă că în perioada în care conducea Guvernul a modificat Codul Fiscal, promiţând atunci că acesta nu va fi modificat până în 2020.

Guvernele din ultimii ani „au intervenit cu satârul Ordonanţelor de urgenţă şi au tot schimbat în mod idiot ceva ce mergea bine”, afirmă Victor Ponta, care susţine că Liviu Dragnea l-a numit Ionuţ Mişa şef la ANAF ca „să strângă banii pierduţi tocmai prin prostiile lui”.

…Am promis atunci toti ca acest Cod Fiscal va ramane in vigoare nemodificat cel putin pana in 2020 pentru a asigura stabilitate si predictibilitate.

In 2016-2017 noile guverne au intervenit cu “satarul” ordonantelor de urgenta si au tot schimbat in mod idiot ceva ce mergea bine – dupa care a aparut faimosul “specialist” Ionut Misa cu aberanta lui “Revolutie Fiscala”!, scrie Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

Asa buna a fost “Revolutia Fiscala” a lui Misa incat Guvernul Dancila a ajuns deja la a 5 a Ordonanta de modificare a Codului – si de fiecare data lucrurile sunt carpite fara nicio gandire, analiza, studiu de impact – si arata mai rau decat inainte !

Drept rasplata pentru dezastrul “Revolutiei Fiscale” Daddy l-a pus pe Misa sef la ANAF ( sa stranga banii pierduti tocmai prin prostiile lui ) – si pe Teodorovici care era Ministru de Finante in 2015 il pune sa cioparteasca propriul Cod in fiecare saptamana cu o noua Ordonanta – viata are un umor negru greu de egalat!

Daca in 2015 toti oamenii de afaceri si investitorii erau fericiti azi toti injura Guvernul si PSD / iar contabilii sunt in pragul sinuciderii!

Din pacate “#prostia ucide” este mult mai adevarat si mai actual decat “#coruptia ucide”!

Ionuţ Mişa, fostul ministru al Finanţelor, iniţiatorul a ceea ce  PSD a vrut să fie ”revoluţia fiscală”, cu care însă fostul premierul Mihai Tudose nu prea era de acord, a fost propus de către Eugen Teodorovici, actualul ministru la Finaţelor, în funcţia de preşedinte al ANAF.

Decizia de numire a lui Ionuţ Mişa ca şef al ANAF, în locul Mirelei Călugăreanu, a fost publicată ieri în Monitorul Oficial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri