Caută
Close this search box.

Ponta, atac frontal: Dragnea este omul unui grup de interese Israel-Ungaria şi, probabil, Rusia

Victor Ponta, fostul premier, susţine că Liviu Dragnea, liderul PSD, ar fi omul unui grup de interese Israel-Ungaria şi probabil Rusia, care îl finanţează.

Ponta spune că miza ar fi şi tot gazul din Marea Neagră, Hidroelectrica, Aeroportul Otopeni, Transgaz.

”Dragnea acum e prins de o maşinărie, de un grup de interese şi din România şi din afară, în special Israel, Ungaria. E prins de un grup de oameni care vor să facă bani mulţi în România. E omul lor, l-au prins total, care îi plătesc vizitele în America, care îi aduc consultanţii, care îi aduc chestia cu Fondul Suveran care trebuie să ne ia tot, care l-au convins pe Dragnea o chestie incredibilă – să semnezi deja că tot gazul din Marea Neagră îl dă la două firme ungureşti care de fapt sunt Israel-Budapesta şi or fi probabil şi Moscova”, a afirmat Victor Ponta într-un interviu la Stiripesurse, conform News.ro.

Fostul premier a susţinut că ”fluxul este aşa: Israel-Budapesta-Moscova, cu centrul la Liviu Dragnea”.

”Banii aceia îl susţin pe el, ca el să le dea mai departe, să le dea lucruri importante, nu doar gazul. În momentul în care o să se facă Fondul Suveran, Hidroelectrica, Aeroportul Bucureşti, Transgaz, toate vor trece în mâini private, şi nu în mâini româneşti. Veţi vedea fonduri de investiţii Israel-Ungaria-Rusia. Or, asta numai Liviu Dragnea poate să o facă, că nimeni altcineva. Nu poate să o facă nici Iohannis, nici Ponta”, a declarat fostul premier.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri