Victor Ponta, fost premier, dar şi fost lider al PSD, afirmă că tot ceea ce a reprezentat PSD a fost şters, după recentul comngres al partidului

El susţine că faptul că în ”discursul paranoic al lui Dragnea” nu au existat „stânga”, „social-democraţie” sau „european”.

Ponta mai spune că PSD şi-a fraudat votul la propriul congres şi au aşezat-o pe Viorica Dăncilă pe scaunul lui Adrian Năstase.

…Tot ceea ce a reprezentat PSD a fost sters / nu doar Iliescu, Nastase, Geoana si Ponta ( care nu au fost invitati si au fost scosi chiar si de pe siteul Partidului)

– ieri in discursul paranoic al lui Dragnea nu au existat termenii “stanga” , “social-democratie” sau “european” (adica valorile pe care PSD a incercat sa construiasca cel putin din 2001), scrie Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

– ieri a fost primul Congres al unui Partid politic in care opozantii nu au avut voie nici macar sa ia cuvantul ( chiar si la PCR in 1981 Constantin Pirvulescu a putut sa ia cuvantul la Congres si sa spuna ca “Ceausescu pune pe primul plan interesul lui personal in dauna Partidului….. Congresul nu se ocupa de probleme tarii, ci de glorificarea personala a lui Ceausescu” – parca suna la fel ca la Dragnea nu?!?).

– ieri PSD si-a fraudat fara rusine votul la propriul Congres ( tocmai pentru ca in 2005 si 2010 alegerile corecte au dus la schimbarea liderului) – nu vor mai exista la PSD in mandatul Dragnea alegeri interne

– ieri Viorica Dancila s-a asezat si guvernamental si politic pe functiile ocupate de Adrian Nastase avand ca singur merit obedienta fata de Liviu Dragnea – e greu sa spui ca asta reprezinta un progres

– ieri au avut loc scene aberante care au fost sanctionate si se analistii traditional favorabili PSD dar uluiti de situatia actuala

– ieri PSD a devenit oficial PDL cu un lider chiar mai mincinos si mai paranoic decat Traian Basescu (desi toti credeam ca asa ceva nu va mai fi posibil in Romania)!

– ieri ultimii lideri cu vechime si anvergura in PSD care au mai avut curajul sa deschida gura : Ecaterina Andronescu si Nicu Banicioiu au fost umiliti de niste pedisti care au confiscat PSD si il duc la pierzanie (…)

73 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 9 =