Caută
Close this search box.

Rareş Bogdan: Dragnea continuă siluirea PSD: Fifor, Pumb şi Teodorovici vor fi îndepărtaţi din Guvern

Jurnalistul Rareș Bogdan de la Realitatea TV afirmă că Liviu Dragnea, liderul PSD, are de gând să înlăture încă trei figuri importante din Guvernul Dăncilă.

Tot mai singur, tot mai dictator/ Dupa ce i-a indepartat pe Grindeanu, Tudose, V. Stefan, E.Andronescu, C. Stefanescu, C. Radulescu, F. Stroe, Tutuianu, Banicioiu, Laufer, Badalau a venit se pare si randul altor trei reprezentanti de frunte a PSDragnea sa fie indepartati in curand din Guvernul Dancila/Dragnea, scrie Rareş Bogdan pe pagina sa de Facebook.

Zilele ministrului Apararii, a ministrului Fondurilor Europene si a ministrului Finantelor Publice sunt numarate. Fifor, Pumb si Teodorovici vor fi indepartati din Guvern in foarte scurt timp.
Dragnea continua siluirea PSD si acolo tacerea e de aur curat. PSDragnea a ajuns un partid de slugi, lingai si de indivizi terifiati de frica.

Incompetentii, sfertodoctii si clica Sudului Rosu impinge partidul lui Iliescu/Nastase/Geoana/Ponta spre prapastie.
P.S. Nu spun ca e rau, din contra, doar observ si eu ca omul.

La 29 mai a.c., Magna News scria că, în pofida faptului că Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu, liderii coaliţiei PSD/ALDE spuneau că nici vorbă de remaniere (la două luni de la instalarea Guvernului Dăncilă), iată că Dragnea s-a sucit.
Indiciile pentru o remaniere reieșeau tocmai din declaraţiile liderului PSD.

https://magnanews.ro/2018/03/29/nici-nu-s-a-instalata-bine-guvernul-dancila-dragnea-vorbeste-remanierea-executivului/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri