Caută
Close this search box.

S-a elucidat misterul salariului Andreei Esca. Cât câştigă prezentatoarea de la PROTV

Andreea Esca, Andreea Mantea și Cătălin Măruță sunt doar trei dintre cei mai îndrăgiți prezentatori de la noi. Și de-a lungul timpului, românii s-au întrebat ce sumă primesc în fiecare lună pentru job-ul pe care îl au.

Cat castiga vedetele din Romania. Salariile vedetelor de la noi au reprezentat dintotdeauna subiecte arzătoare pentru români și s-a scris mult despre sumele pe care le-ar primi. Și, dacă în urmă cu câțiva ani s-au vehiculat sume exagerate, cele mai recente zvonuri pe această temă însă sună mai aproape de realitate.

După mai bine de două decenii de când Andreea Esca ne aduce în case știrile importante ale zilei în fiecare seară de la ora 19:00, prezentatoarea se bucură de atenția și admirația a milioane de oameni. Fie că o iubesc sau o critică, unii dintre români sunt curioși să afle cât câștigă vedeta, de fapt. Potrivit celor mai noi mărturisiri lansate pe tema asta, venitul lunar al știristei de la PRO TV ar fi de 5.000 de euro. Și asta după ce ar fi scăzut din cauza tăierilor de salarii. În trecut însă s-a vehiculat o cifră fabuloasă în legăcută cu suma scrisă pe fluturașul ei lunar. Se pare că ar fi fost înscrisă suma de 46.000 de euro.

Indiferent dacă salariul ar fi de 5.000 de euro sau peste 10.000, nu mai e un secret pentru nimeni că veniturile Andreei Esca nu sunt limitate la postul de prezentator al știrilor PRO TV.  Și asta pentru că ea are încasări mari din contractele de imagine, dar și din afacerile pe care le are.

Focoasa brunetă, Andreea Mantea, lucrează în trustul Kanal D de aproape 10 ani, iar salariul ei nu este deloc unul mic. Potrivit revistei „VIVA!”, Andreea Mantea ar încasa 8.000 de euro în fiecare lună – o sumă la care unii dintre români nici nu îndrăznesc să viseze.

Salariul lui Catalin Maruta este potrivit unor  surse de 15.000 de euro pentru emisiunea pe care o moderează la PRO TV. Totuși, unele zvonuri anunță că salariul s-ar mai fi diminuat după ce „La Măruță” a fost mutată din prime time.

Ce vedete mai sunt în topul cu cele mai mari salarii

Dacă ar fi să ne luăm după un mesaj făcut public de Dan Negru în urmă cu aproape trei ani, Andreea Esca s-ar afla în topul celor mai bine plătite vedete din România. Vă reamintim că în vara anului 2016, Dan Negru a dezvăluit informații senzaționale despre salariile pe care le au cele mai populare vedete de la noi. Deși presa a tot speculat cât primește leafă Andreea Esca, iar uneori s-a spus că ar câștiga anual 480.000 de euro, ea nu a declarat nimic oficial despre acest subiect.

 

Andra și Cătălin Măruță, cel mai bogat cuplu din showbiz-ul mioritic. Dacă prezentatorul TV ar câștiga suma de 17.000 de euro pe lună, frumoasa lui soție câștigă o sumă mult mai mare. Conform sursei citată mai sus talentata artistă ar câștiga aproape 8.000 – 10.000 de euro pe lună ca jurat la emisiunea „Românii au talent”. Iar pentru serviciile de jurat oferite la o altă emisiune – „Vocea României Junior”, o sumă similară. În plus, la acestea se adaugă și concertele pe care le are în țară și străinătate, tarifele ajungând, potrivit unor surse muzicale, la 6.000 de euro..

Ștefan Bănică Jr. se numără și el printre cei mai bine plătiți interpreți din țara noastră. Potrivit acasatv, la un concert obișnuit ia jur de 10.000 de euro. Cât despre biletele de la concertele de Crăciun, acestea se vând mai ceva ca pâinea caldă. Doar în 2014, Ștefan Bănică Junior ar fi făcut din concertele de Crăciun 1.218.000 lei.

Delia a detronat-o pe Inna la capitolul onorariu luat pe un spectacol. După ce mult timp, Inna a fost cea mai bine plătită cântăreață din România, Delia a detronat-o.Artista cere 90.000 de euro pentru un concert, potrivit libertatea.ro.

De-a lungul carierei sale muzicale, Inna a ocupat numărul 1 clasamentele muzicale din 11 țări. Ea se numără printr cele mai bogate vedete din România și a strâns o avere de 2 milioane de euro, pe care o împarte cu managerul și compozitorii pieselor sale.

În topul cântărețelor care câștigă foarte bin este și Antonia. Numai din concertele din 2013, iubita lui Alex Velea a încasat aproximativ 500.000 de euro. Contractul Antoniei cu Avon durează de câțiva ani buni, de unde îi mai intră în cont aproape 100.000 de euro, potrivit acasatv. Artista mai face bani promovând un brand orădean de încălțăminte: contractul i-a adus inca 20.000 de euro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri