Caută
Close this search box.

Sebastian Ghiță, Cristoiu și Andronic, fotografiaţi într-un hotel din Belgrad

După interviul pe care fugarul Sebastian Ghiță, fost deputat, i l-a acordat lui Ion Cristoiu, în Serbia, au apărut fotografii cu cei doi, dar şi cu Dan Andronic, în holul unui hotel din Belgrad.

Aşadar Ghiţă nu se afla doar compania lui Cristoiu, ci şi a lui Dan Andronic.

Imaginile au fost publicate pe Facebook de către jurnalista Mariana Bechir, care spune că în hotelul respectiv se aflau mai mulți români, conform Digi24.

nu o să credeți, dar e o simplă coincidență… cineva a dat peste cei trei în cel mai mare hotel din belgrad
incredibil de mică lumea, scrie Marian Bechir pe pagina ei de Facebook.

E greu de spus însă dacă fotografiile au fost făcute doar pentru că „cineva a dat peste ei.”

Fostul deputat Sebastian Ghiţă, pe numele căruia Înalta Curte de Casație și Justiție a emis un mandat european de arestare, i-a acordat marți un interviu jurnalistului Ion Cristoiu, difuzat de România TV și preluat de B1, Antena 3 și inclusiv de TVR, în care a lansat mai multe acuzații și a promis că seria dezvăluirilor nu se va încheia aici.

Difuzarea interviului inclusiv pe postul public de televiziune a stârnit mai multe controverse. Preşedintele comisiei de Cultură din Camera Deputaţilor, deputatul PNL Gigel Ştirbu, i-a cerut joi directorului general interimar al TVR, Doina Gradea, prezenţa la comisia de Cultură, pentru a fi audiată în legătură cu interviul difuzat de către TVR 1 cu Sebastian Ghiţă.

De altfel, și Dorina Rusu, membru al Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA), s-a sesizat după ce interviul cu fostul deputat Sebastian Ghiţă, acordat jurnalistului Ion Cristoiu, a fost difuzat simultan, miercuri seară, de patru televiziuni – Antena 3, B1 TV, România TV şi principalul post public de televiziune, TVR 1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri