Caută
Close this search box.

Serena Williams, eliminată de la Indian Wells: Nu pot spune că nu sunt dezamăgită

Venus Williams s-a calificat în optimile turneului de tenis de la Indian Wells, după ce a eliminat-o în două seturi pe sora ei, Serena Williams, cu scorul 6-3, 6-4.

Serena Williams se află la primul turneu important de când a revenit în circuitul WTA. Acesta a fost al 29-lea meci pe care cele două surori îl joacă una împotriva celeilalte.

Serena Williams:  Venus joacă cel mai bun tenis al ei din ultimul timp

„N-am mai jucat tenis de mai bine de un an. Nu pot spune că nu sunt dezamăgită de faptul că am pierdut. Aș vrea să pot spune asta, însă atunci nu aș mai fi cine sunt. Mai am de lucrat la jocul meu.

Cred că Venus joacă cel mai bun tenis al ei din ultimul timp. Nu a făcut multe erori. Servește bine constant. Pur și simplu a jucat minunat”, a declarat Serena Williams, după turul al treilea de la Indian Wells.

„Nivelul Serenei este super înalt și a fost dificil să închid punctele. Eu am jucat mai mult în ultimul an, chiar dacă nu am jucat chiar atât de des, acele meciuri au contat”, a spus Venus Williams în conferința de presă de după meci, citată de digi24.ro.

Venus Williams o va întâlni în optimi pe Anastasija Sevastova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri