Caută
Close this search box.

Simona Halep a avut parte de o surpriză de zile mari din partea lui Smiley

smiley simona halep

Smiley i-a pregătit o surpriză Simonei Halep, pe care a încurajat-o în „meciul nebun” cu Oceane Dodin, după cum l-a caracterizat chiar românca.

smiley simona halep
FOTO: digisport.ro

Smiley, aflat în primele rânduri în tribuna de la Miami,  a trăit la intensitate maximă finalul partidei şi a dezvăluit ce schimb de mesaje a făcut cu Horia Tecău, după primul set.

„Mă simt onorat şi bucuros că am ocazia să o cunosc şi să o încurajez de pe margine”

„În primul set am fost un pic încordat. Mi s-a părut că în primul set a fost aşa, doar să vadă despre ce e vorba. I-am scris lui Horia (n.r. – Tecău) în timpul meciului „suntem încordaţi aici”. Mi-a zis „stai liniştit, că a băgat-o în corzi un pic, să vadă despre ce e vorba””, a spus Smiley, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru corespondentul Digi Sport, Gabriel Morariu.

„Mă bucur foarte tare că am ocazia să văd o româncă foarte talentată, care e susţinută de o grămadă de alte naţii. E o româncă de succes. Nu sunt un mare urmăritor al tenisului, dar orice român care reuşeşte o performanţă la nivel mondial e de urmat şi de încurajat.

Nu am avut foarte multe interacţiuni în viaţa privată cu Simona. Mă simt onorat şi bucuros că am ocazia să o cunosc şi că am ocazia să o încurajez de pe margine la meciuri. La asta se rezumă totul. Aşa s-a nimerit, să fiu aici”, a adăugat Smiley.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri