Tenismena româncă Simona Halep a învins-o pe fraţuzoaica Oceane Dodin, într-un meci dramatic. Soarta partidei s-a decis în ultimele game-uri, în setul decisiv. În primul set, Halep a cedat în faţa combativei Dodin, care a jucat foarte bine.

Simona Halep şi Serena Williams, într-o ipostază rară. GALERIE FOTO

Simona Halep a cerut intervenţia medicului de turneu

În al doilea set, după ce a cerut intervenţia medicului, Simona Halep a revenit, învingând.o pe Dodin cu scorul cu care fusese bătută înprimul set: 6-3. A urmat un set decisiv extrem de complicat, în care Halep a fost gata să rupă o rachetă.

Simona Halep a fost condusă cu 4-2, apoi a revenit la 4-4. A urmat un game de 5-4 în care Dodin a condus, apoi a fost egalitate la 40. Dodin a avut avantaj, iar Simona a revenit la deuce.

Simona Halep şi Oceane Dodin, dezlănţuite

A urmat al doilea avantaj pentru Oceane Dodin şi game câştigat pentru aceasta. 5-4 pentru franţuzoaică.  Apoi, Simona şi-a început serviciul cu o dublă greşeală, după care a făcut 15 egal, 30-15 şi 40-15. Apoi 5-5.

Cele două jucătoare dădeau impresia că nu mai contează nimic decât următoare minge. Nici clasament, nici miza. 6-5 pentru Simona şi a servit pentru meci. Cu Oceane Dodin pierzând busola şi greşind în serie, Halep a încheiat la zero, cu un as.

În turul al treilea Halep va juca împotriva polonezei Agnieska Radwanska.

139 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 6 =