Caută
Close this search box.

Șoc și semne de întrebare: o divizionară secundă a făcut instrucție cu FCSB, 3-0

Mare surpriză la Sibiu, după amânarea meciului cu o zi, în sferturile de finală ale Cupei României la fotbal: divizionara secundă Hermannstadt a făcut instrucție cu fosta Steaua, actuala FCSB, învingând-o la scor de neprezentare, 3-0 (2-0).                                         În uralele a peste 10.000 de spectatori, meciul a fost totalmente la discretia gazdelor, echipă înființată de numai 3 ani.
Aflată pe locul 2 în liga secundă, formația sibiană a dominat partida de la un cap la altul, chiar daca Nicolae Dică a trimis în teren jucatori de bazâ, precum Constantin Budescu, Florin Tanase, Dragoș Nedelcu sau Harlem Gnohere.
Sibienii au deschis scorul foarte repede, in minutul 11, cand  Rusu a profitat de o eroare uriașă a lui Bălașa si a marcat cu un sut plasat. 2-0 s-a făcut în minutul 30, prin Blănaru, care a primit cu capul de la Rusu, a trecut fără probleme de fundașii lui FCSB si l-a învins apoi pe Bălgrădean, care a debutat cu stângul la FCSB, în pofida salariului său uriaș de 16.0000 de euro lunar.
Dică l-a aruncat in teren și pe Harlem Gnohere, la inceputul reprizei secunde, dar tot fără succes. Tot Hermannstadt a fost echipa mai activa, iar ocaziile au venit una după alta la poarta ”nefericitului” Băjgrădean. Meciul rămâne,totuși, înconjurat de multe semne de întrebare … (foto prosport)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri