Caută
Close this search box.

Şora, despre fieful lui Dragnea: Iadul sărăciei; morţii votează; aerul mai e de furat

mihai şora

După ce a văzut un film documentar despre sărăcia din Teleorman, fieful lui Liviu Dragnea, Mihai Şora spune că judeţul Teleorman este iadul sărăciei.

Acolo – afirmă Şora, pe Facebook – de unde au fost furate pădurile, pământurile, destinele oamenilor şi până şi cimitirele, fiind „acel tărâm în care morţii votează”. Totodată, Şora distribuie şi material video realizat de o echipă de documentarişti, care prezintă starea deplorabilă în care se află judeţul Teleorman, golit de locuitorii săi.

Teleorman: iadul sărăciei, ținutul unde au fost furate pădurile, pământurile, apele și destinele oamenilor.
„Mai are să ne ia exact cimitirele…“, spune un om.
Dar au furat și cimitirele: Teleormanul este acel tărâm în care morții votează, scrie Mihai Şora pe pagina sa de Facebook
Doar aerul a mai rămas de furat.
În Teleorman s-au născut Gala Galaction, Marin Preda, Constantin Noica. Niciunul nu ar izbuti să arate lumii – cu precizia imaginilor acestui reportaj – adevărul întreg și gol-goluț al hoției. Realitatea zilelor noastre aruncă în derizoriu orice pagină de literatură sau de filosofie.
Pe-un picior de plai…

 

 

Materialul filamt, realizat de o echipă de documentarişti, Paul Arne Wagner, un germna, și Mădălina Roșca, o româncă, prezintă judeţului Teleorman golit de locuitor.

Cei rămaşi spun că acolo ei mai pot lucra doar pentru Liviu Dragnea, liderul PSD, reprezentat de Tel Drum sau de administraţia publică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri