Caută
Close this search box.

Spectacol de gală Messi și Barcelona, cu Chelsea la podea

”Extratereștrii” lui FC Barcelona s-au calificat GLORIOS în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după ce au surclasat, miercuri noaptea, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, puternica echipă engleză Chelsea Londra, în manşa secundă a optimilor competiţiei. Golurile au fost marcate de Lionel Messi ‘3 şi ’63 şi Dembele ’20, dintr-o pasă de la același fabulos jucător argentinian. Astfel, Messi a ajuns la 100 de goluri marcate în Champions League la acest meci, în timp ce francezul Dembele este la prima reuşită în tricoul catalan.
Chelsea a avut câteva ocazii de gol, cele mai mari fiind ratate de Marcos Alonso (45+1) şi Antonio Rudiger (90), însă toate baloanele s-au oprit în bară. Oaspeţii au cerut şi un penalty, la un duel între Olivier Giroud şi fundaşul Gerard Pique.
În sferturile de finală s-au mai calificat Real Madrid, deţinătoarea trofeului, Juventus Torino, Sevilla FC, AS Roma, Liverpool, Manchester City şi Bayern Munchen, care a făcut spectacol și a învins-o pe Besiktas Istanbul cu 3-1. (foto givemesport.com)

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri