Teo Trandafir a vorbit, într-un interviu acordat gandul.info, despre cel mai dificil moment al vietţi sale, clipa în care a simtit că s-a petrecut un miracol, şi e vorba doar de puterea pe care o are un om asupra altuia, în nevoie, de puterea speranţei şi a încrederii în bine.

„Au existat mai multe. Cel pe care mi-l amintesc este momentul în care am descoperit puterea unui om asupra unui alt om.

Trăgeam să mor. Nici măcar nu ştiam dacă verbul se poate conjuga pentru că nu l-am auzit niciodată conjugat: eu trăgeam să mor , tu trăgeai să mori , el/ea tragea sa moară. Trăgeam să mor şi toată lumea îmi spunea asta. Şi în viaţa mea a apărut un om care mi-a spus : “Ce ştiu astia, toti niste prosti! Aici eu sunt Dumnezeu!”.

Si-am stiut in clipa aia ca este exact asa si ca viata mea se va schimba intr-o proportie care depinde de mine in ultima instanta, dar ca miracolul s-a produs: eu am vazut ca un om poate salva un alt om prin puterea cuvantului.

Si nu era vorba despre Dumnezeu, era un om in carne si oase ca tine si ca mine. Oamenii pot salva alti oameni sau pot ucide oameni cu forta cuvantului lor”, a spus Teo, intr-un interviu acordat gandul.info.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here