Eugen Teodorovici a declarat vineri, într-o conferinţă de presă la Târgovişte, că acea exprimare – „formularele online se depun la etajul 2” – nu era o glumă, ci era chiar o realitate.

Ministrul a fost întrebat de jurnalişti dacă se va investi în sistemul informatic şi i s-a adus aminte că circula în mediul online expresia: „formularele online se depun la etajul 2”.

„Să ştiţi că asta nu era o glumă, chiar era o realitate. Se primeau online, se printau, se luau din nou la mână. Când am auzit asta, nu mi-a venit să cred. Dar asta e”, a spus Teodorovici, potrivit Agerpres.

Formularele la Fisc se vor depune online

„Obligatoriu (se va investi în sistemul informatic, n.r.) pentru că fără zona asta de IT toată partea de infrastructură nu poate exista şi orice reformă nu poate fi posibilă (…).

Persoane fizice, astăzi sunt cam 700.000 de deponenţi de formulare, din care maximum 5% sunt online. Până la finalul lunii martie, anul viitor, nu că trebuie să inversăm raportul, trebuie să îi facem pe toţi să fie online. Pentru că anul viitor este toată lumea online. E normal să fie aşa, e secolul 21”, a precizat Teodorovici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 9 =