Caută
Close this search box.

Un stadion a crăpat şi apoi a fost lipit cu multă îndemânare de edil

un stadion

Este posibil şi chiar s-a şi întâmplat cu adevărat. Un stadion din România a crăpat la puţin timp după inaugurare şi a fost lipit de edil ca la ţară, la construcţiile de chirpici. O fisură de câţiva metri a apărut în copertina noului stadion „Ion Oblemenco”.

Dacă problema cu gazonul nu era suficientă, noul Oblemenco se confruntă acum şi cu o crăpătură în copertina stadionului, de circa patru metri. Totul se observă într-un filmuleţ postat pe facebook de pagina „Craiova Cetatea Banilor Las Vegas-ul României”, conform ProSport.

”OZN”-ul de la Craiova, între cele mai frumoase stadioane din lume

Un stadion cu crăpătură spre Ştirbei Vodă

Conform cotidianului local Gazeta de Sud, citat de ProSport, crăpătura se află pe partea dinspre bulevardul Ştirbei Vodă. Ea ar fi apărut ca urmare a contractării rosturilor de dilatare. Sursa citată a încercat să ia legătura cu edilul oraşului Craiova, Mihail Genoiu, dar acesta nu a răspuns apelurilor.

OZN-ul oltean nu este la primele probleme oricum. Chiar dinainte de inaugurare, copertina, la finisare, nu a putut di încheiată, pentru că partea din stânga era ceva mai jos decât cea din dreapta. Sau mai sus. Nici nu mai contează.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri