Caută
Close this search box.

Viorica Dăncilă, ironizată de un celebru lider socialist european : Credeam că e mută

Viorica Dăncilă a fost atacată şi ironizată de un cunoscut lider socialist european.

viorica dăncilă

Europarlamentarul socialist Ana Gomes are o reacţie dură faţă de acuzaţiile premierului roman Viorica Dăncilă. Ea spune că „a apucat-o râsul” când a auzit că ar avea legături cu George Soros.

”În primul rând, mă mir că această doamnă vorbeşte. Credeam că e mută. În atâţia ani în care am fost împreună în grupul socialist în Parlamentul European, eu nu am auzit-o să deschidă gura vreodată.

Da, mi s-a transmis ce spune acum despre mine şi m-a apucat râsul. Sunt, într-adevăr, membru neretribuit în Friends of Europe, fundaţie care e în parte finanţată de Soros, aşa cum sunt şi în Amnesty Internaţional.

Demonizandu-l astfel pe Soros, socialiştii români nu fac decât să o ia pe calea populismului est-european cel mai îmbâcsit, precum Orban în Ungaria, toţi cei cu derive spre dreapta neasumată şi mincinoasă care dau vina pe un filantrop pentru a-şi ascunde afacerile de corupţie şi tendinţele autoritare de acasă.

Aceşti oameni n-au nimic socialist şi nu au nimic de-a face cu stânga. Populism găunos şi corupţie pe bandă rulantă”, a declarat Ana Gomes, citată de Dan Alexe pe blogul său.

Dragnea: Pretins socialist, condamnat pentru corupţie

Ea şi-a argumentat poziţiile critice fata de colegii socialişti din România prin faptul că liderul PSD este un politician corupt, potrivit aktual24.ro.

„Sunt mai exigentă cu propria mea familie politică. Când văd un pretins socialist cum e Dragnea, care a fost condamnat pentru corupţie şi care e anchetat de OLAF (Oficiul European de Luptă Anti-Fraudă) pentru asociaţie criminală, grup infracţional, şi văd că partidul lui pretins socialist se pune în calea justiţiei nu pot decât să intervin”, a mai spus Gomes.

Viorica Dăncilă a declarat recent, la România TV, că Ana Gomes poate fi comparată cu Monica Macovei, după ce europarlamentarul socialist a vorbit despre corupţia din PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri