Caută
Close this search box.

Programul farmaciilor în vacanța de Paște

farmacie sirop tuse

Asistenţa cu medicamente şi servicii farmaceutice a populaţiei Capitalei în perioada sărbătorilor de Paşte va fi asigurată de un număr de 32 de farmacii cu program permanent şi un număr de 232 de farmacii cu program semi-permanent.

„Pentru a veni în întâmpinarea nevoii populaţiei de a şti care sunt farmaciile deschise în perioada sărbătorilor de Paşte, Colegiul Farmaciştilor Bucureşti a publicat pe site-ul www.cfbucuresti.ro lista pe sectoare a farmaciilor cu program permanent si semi-permanent din Bucureşti. Aşa cum puteţi constata, asistenţa cu medicamente şi servicii farmaceutice a populaţiei capitalei în perioada sărbătorilor de Paşte este asigurată de un număr de 32 de farmacii cu program permanent şi un număr de 232 de farmacii cu program semi-permanent”, precizează un comunicat de presă difuzat de Colegiul Farmaciștilor București.

Farmaciile cu program permanent sunt deschise non-stop, adică şi pe timpul nopţii, iar farmaciile cu program semi-permanent sunt deschise în fiecare zi având program de duminică, nefiind deschise noaptea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri