Caută
Close this search box.

Anca Lungu, mesaj emoționant după plecarea de la Observator

Anca Lungu s-a despărțit de echipa de la Observator duminică seară, după 15 ani, iar la scurt timp frumoasa prezentatoare a reacționat pe contul personal de socializare, unde a făcut public un mesaj emoționant.

A debutat la Antena 1 Suceava, iar apoi ani de zile a fost prezentatoare a Observatorului de weekend. Acum, însă ea a decis să se despartă de echipa alături de care a împărțit atâtea clipe.

”A fost o zi atât de intensă, încât n-am mai găsit resurse să scriu un „rămas bun” și aici. Tot ce pot spune după cei 15 ani este „mulțumesc”! Mulțumesc celor care au crezut în mine, mulțumesc pentru șansa enormă pe care am primit-o, mulțumesc pentru viața frumoasă pe care mi-am câștigat-o făcând ce-mi place mai mult și mai mult, mulțumesc familiei și colegilor, mulțumesc vouă, că m-ați însoțit de-a lungul anilor și mulțumesc Celui de Sus pentru toate binecuvântările. Simt recunoștință până în măduva oaselor și o satisfacție enormă izvorâtă din dragostea cu care am fost și sunt înconjurată.”, a scris ea pe contul personal de socializare.

Anca Lungu va continua să facă parte din echipa Observator în calitate de corespondent la Nissa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri