Caută
Close this search box.

Citând din Petre Ţuţea, Elena Udrea transmite că nu se mai întoarce în România ca să facă puşcărie

În cadrul unei intervenții telefonice din Costa Rica, Elena Udrea a lăsat să se înţeleagă destul de limpede că nu se mai întoarce în România, dacă şi a doua instantă o va condamna dosarul Gala Bute.

E greu de crezut că, după ce a primit o condamnare de şase ani de închisoare cu executare, Udrea va fi achitată de o altă instanţă.

Întrebată, la B1TV, dacă are de gând să se întoarcă în țară în condițiile în care sentința din dosarul Gala Bute îi va fi nefavorabilă, Elena Udrea l-a citat pe Petre Țuțea, economist, eseist, filosof, jurist, dar şi deţinut politic în regimul comunist, precizând nu dorește să ajungă în situația acestuia.

„Eu știu că pentru foarte mulți nu contează dacă eu sunt sau nu vinovată în dosarul acesta. Contează doar să ajung la pușcărie. Eu nu aș vrea să ajung să îl citez pe Țuțea, care spunea: «cât de prost am fost să sufăr 13 ani în pușcărie pentru un popor de idioți»”, declara Udrea la B1TV, confom EVZ.

Pentru că răspunsul Elenei Udrea nu a fost unul clar –  „Da” sau „Nu”, moderatorul emisiunii a revenit cu întrebarea, iar Udrea lasa de înțeles că nu are de gând să revină în țară. „Eu cred că v-am răspuns la întrebare. Momentan, am aceste probleme medicale. O să vedem ce decide instanța”.

În dosarul Gala Bute, Elena Udrea a fost condamnată, în martie 2017, la şase ani de închisoare pentru mai multe fapte. Decizia nu este definitivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri