Caută
Close this search box.

Turcan: PSD/ALDE urmăreşte amputarea atribuţiilor preşedintelui; referendumul pentru familie, egal cu integritatea în funcţia publică

Raluca Turcan, liderul deputaţilor PNL, a afirmat, în plenul Camerei Deputaţilor, că PSD/ALDE urmăreşte „amputarea” atribuţiilor preşedintelui României.

Declaraţia Ralucăi Turcan e legată respingerea cererii de reexaminare a proiectului de modificare a Legii referendumului. Ea a mai spus: „Susţinem referendumul pentru întărirea familiei, la fel cum susţinem şi integritatea în funcţia publică”, a mai spus Turcan.

Urmăriţi, de fapt, cu această lege, amputarea atribuţiilor preşedintelui României. Aceasta este destinaţia şi ţinta dumneavoastră finală, dar greşiţi profund. (…) Dumneavoastră afectaţi organizarea unui referendum consultativ şi constituţional pentru toţi anii de acum înainte până când se va mai modifica legea referendumului„, a spus Turcan, în plenul Cameri, conform Agerpres.

Ea a precizat că liberalii au votat împotriva acestei legi.

Liderul deputaţilor PNL a acuzat majoritatea parlamentară că se foloseşte de milioane de oameni care au semnat de bună-credinţă pentru organizarea referendumului privind redefinirea familiei în Constituţie.

Camera Deputaţilor a respins, miercuri, cererea preşedintelui Klaus Iohannis de reexaminare a proiectului de modificare a Legii referendumului, aprobând actul normativ în forma în care a fost trimis la promulgare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri