Caută
Close this search box.

MTS contra PSD

Cea mai slabă conducere din istoria sportului românesc își bate joc, cu bună știință, de mii și mii de oameni ținuți în mizerie, aidoma sclavilor, deși muncesc câte 8-10 ore pe zi și cel mai adesea și în weekend-uri, neplătite, desigur. Asa ceva nu e posibil ! În pofida numeroaselor mișcări sindicale din ultima vreme, decente, dar ample și foarte hotărâte – am spune, mai degrabă, DISPERATE -, conducerea MTS, Minsterul Tineretului și Sportului, se încăpățânează să îi țină pe acești salariați din sport și tineret, federații, direcții județene, cluburi, asociații sportive, deși sunt specialiști cu zeci de ani vechime, experți sportivi, economiști, medici ingineri etc, cu salarii de mizerie, de 1100-1300 lei!

Alo, PSD-ul, vă faceți de râs cu acest MTS, NICI CEI MAI MARI RIVALI POLITICI NU VĂ POT FACE ATÂTA RĂU! Nu sunt în stare de o reacție cât de cât normală, darămite sa rezolve o problemă care tine de cea mai elementară morală și justiție socială, așa cum ar trebui sa facă un partid social-democrat. Pierdeți orice urma de simpatie sau sprijin din partea a zeci și sute de mii de oameni de onoare, din partea familiilor lor și, ceea ce este cel pițin la fel de grav, din partea sportivilor de mare performanță, campioni olimpic, mondiali și europeni, care au fost și sunt dintotdeauna de partea colegilor lor din sport. Doar un exemplu, dintre zeci și sute: un șofer care transportă mii de km campioni olimpici și mondiali, răspunzând direct pentru viața loc, primește 1000 sau 1100 lunar, în vreme ce un altul, tot șofer, câștigă MAI MULT DECÂT DUBLU, transportând funcționari și conțopiști (adică tot oameni, nu semizei), doar pentru că sunt de la ALT minister sau regie autonomă ??!! E  normal, domnilor social-democrați (de stânga)??

Uitați-vă ce scriu ziarele, zeci de ziare centrale și locale, nu numai noi!  Iar ultima gafă de proporții cosmice a MTS-ului este că nu mai vrea, pur și simplu, să plătească indemnizația LEGALĂ, atenție, LEGALĂ!, A UNUI ANTRENOR-COORDONATOR DE TALIE MONDIALĂ, Mircea Roman, care a adus sute de medalii României, un Octavian Belu al canotajului, un om care ar putea fi luat cu onoruri naționale în oricare țară a Lumii ! Vedeți că există și baza legală, există tot.  MTS face însă anchete penibile despre un șobolan de la Complexul ”Lia Manoliu”…Rușine, domnilor social-democrați, pentru asta ! Nu avem nimic cu PSD, sunt și oameni valoroși acolo, dar ce se întâplă la MTS depășește orice limită a înțelegerii.

Cei mai puternici adversari îi aveți chiar în interiorul partidului, stimați PSD-iști .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri