Caută
Close this search box.

Dragnea face «mini bilanțul» Guvenului Dăncilă fiindcă iar nu pare mulțumit de activitatea miniștrilor

Liviu Dragnea, liderul PSD, declară că premierul Viorica Dăncilă va prezenta un mini bilanţ al activităţii Guvernului la şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD, care va avea loc săptămâna viitoare

Întrebat la Parlament dacă la Comitetul Executiv va avea loc o evaluare a Guvernului, Dragnea a spus: „Va fi o prezentare făcută de prim-ministru, o analiză, un mini bilanţ”.

Bilanțul este rezultatul unei activități desfășurate într-o perioadă dată. Greu de spus însă ce înseamnă, mini bilanț, așa cum spune Dragnea.

Dragnea a adăugat că nu va fi nicio remaniere în următoarea perioadă, conform Agerpres.

Întrebat dacă este mulţumit de activitatea tuturor miniştrilor, liderul PSD a răspuns cu tâlc: „Sunt mulţumit de activitatea prim-ministrului”, fără să spună nimic despre membrii Guvenului.

El a mai spus că se implementează programul de guvernare.

Acesta a negat că a avut o dispută cu ministrul Apărării, Mihai Fifor, în urma unei declaraţii pe care a făcut-o, adăugând că este mulţumit de activitatea acestuia.

„Eu nu am dispute cu Mihai Fifor. Eu pot să fac orice fel de declaraţii, încă sunt liber să fac declaraţii şi le pot face. Dacă cineva se simte lezat, foarte bine, să interpreteze, să se supere, să îşi facă griji. Eu nu am dispute cu nimeni”, a menţionat Dragnea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri