Caută
Close this search box.

Teodorovici se răsteşte la Comisia Europeană: Dacă facem și noi un raport despre voi?

Eugen Teodorovici

Eugen Teodorovici răspunde public Comisiei Europene, avertizând că România nu mai e dispusă să accepte criticile fără să reacţioneze.

Eugen Teodorovici
FOTO: epochtimes-romania.com

Raportul Comisiei Europene privind evoluțiile economice și sociale din România în 2017 a fost întâmpinat cu ostilitate de autoritățile de la București.

Comisia l-a invitat la lansarea oficială a Raportului anual pe ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici. El s-a arătat nemulțumit de evaluările Comisiei și a avertizat că România nu va mai sta să primească critici fără să reacționeze.

„Dacă facem și noi, ca țară, un Raport despre voi? Despre neînțelegerile pe care le avem. Despre tratamentul diferit de care au parte firmele românești în spațiul comunitar”, a cuvântat ministrul Teodorovici în discursul de acceptare a Raportului anual de țară al Comisiei Europene (CE), potrivit economica.net.

Raportul CE evidențiază mai multe vulnerabilități economice, cu accent pe siguranța finanțelor publice.

„În lipsa unor reforme structurale și a consolidării fiscal-bugetare, creșterea economică dinamică înregistrată de România riscă să creeze cadrul unei aterizări forțate”, arată experții Uniunii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri